Is het de verjaardag van je hond of kat? Weet je niet goed hoe je deze best kan vieren?
Geen paniek, BeestFeest geeft je een duwtje in de rug met onze originele geschenkdozen voor huisdieren.

De verjaardag van je hond of kat laten we niet zomaar voorbijgaan!

Onze BeestFeest originele geschenkdozen voor huisdieren zijn het ideale geschenk om de verjaardag van je hond of kat extra groots te vieren. Wat je hiervoor moet doen? Gewoon aanduiden welk huisdier je hebt en voor welk budget jij een leuke doos zoekt. Wij doen de rest!

Hoe vier je de verjaardag van je hond of kat?

Om te beginnen kan je alvast de verjaardag van je hond of kat in onze verjaardagskalender aanmelden. Je favoriete huisdier krijgt dan een ereplaats op iedere pagina van BeestFeest! Leuk toch? Voor wie echte herkenning wil kan dan ook een foto mee uploaden.

Meldt je huisdier aan via onze contactpagina en ontvang van ons een mail met een extra cadeautje voor je huisdier zijn verjaardag!

Op de dag van de verjaardag kunnen we een liedje zingen en een kaarsje aansteken. Dat vinden onze vrienden vast reuzefijn.
Maar een verjaardag zal geen echt feest zijn zonder leuk cadeau!
Daarom kan je bij BeestFeest een leuk verjaardagsgeschenk aankopen voor je hond of kat. (Of gekker zelf, ook konijnen, hamsters en cavia’s zijn bij ons welkom)

Feest in een doos!

Je hoeft niet veel te doen, even kort bestellen, wachten en klaar!

Wij maken een doos op maat gemaakt voor jou huisdier! Kies zelf je budget en welk dier je in de watten wilt leggen en wij doen de rest. Je hond of kat hoeft enkel maar te genieten wanneer hij of zij de doos zal openen.

Wat kan je allemaal in onze cadeaudoos terugvinden?

  1. Leuke speeltjes volgens thema en zelf volgens weer, want in de zomer vinden we verfrissing leuk, gaan we veel lopen…
  2. Een leuk gadget dat handig kan zijn bij het wandelen, lopen, fietsen maar ook gewoon voor thuis
  3. Veel verschillende en lekkere snacks die voor ieder ras passen. Snuffelen, proeven en genieten!
  4. Feest in de doos betekent dat we de doos ook leuk aankleden. Het feest moet eraf druipen, dus naast een leuke verpakking zorgen we ook voor decoratie binnenin!

Kortom… BeestFeest zorgt voor een echte beleving op de verjaardag van je hond of kat!

Bestel je doos hier: Verjaardag cadeau voor dieren

Allergieën of iets wat ze niet lusten?

Geen probleem! Laat het ons weten! Bij het plaatsen van je bestelling kan je altijd een extra veld met opmerkingen invullen. Geef gerust door wat je huisdier niet lust of niet mag eten, en wij zorgen ervoor dat de doos echt op maat gemaakt wordt!