Deze kerst met hond en kat vieren? Wij zorgen voor een echt kerstfeest. Hoe wij op dit gekke idee gekomen zijn?

Heel eenvoudig. Ieder huisdier is meer dan een gewoon huisdier. Het worden echte vrienden en familie. Daarom willen wij allemaal ons kerstfeest ook samen met ze vieren. Niets is mooier dan allen lekker samen vieren. Knusjes bij elkaar. En bovendien is er niks die opkan tegen een natte neus die komt aanvlijen.

Kerst met hond en kat vieren kan met BeestFeest.

Wij zorgen voor een schitterend cadeau voor onder kerstboom voor je trouwe viervoeter. Je kan kiezen uit een aantal voorgestelde geschenkdozen maar je kan ook kiezen voor een Origineel cadeau voor dieren waar je zelf je budget kiest.

Kerst met hond en kat vieren, doe je zo!:

Alles spreekt voor zich. Ook voor ons huisdier bereiden we ons voor. Alleen moeten we voor onze lieve vrienden het menu en cadeau wat aanpassen.

Terwijl de mensen aan tafel gaan krijgen onze viervoeters heerlijke koekjes of brokken. Om het iets specialer te maken die dag, kunnen we dit uiteraard ook zelf bakken. Vind hier een heerlijk recept voor een goede basis van de koekjes.

Na het eten komt het moment waar iedereen naar uitkijkt. Cadeautjes!

Hoera!

Om hier ook onze huisdieren niet te vergeten kan je best een cadeau bestellen op BeestFeest. Leuke, originele geschenkdozen worden klaargemaakt met veel liefde en zorg. Dozen worden gevuld met leuke spullen maar ook de versiering voor elk feest worden niet vergeten. Hiermee is het echt kerst voor je hond of kat.

En tot slot…

Voor een perfect eind op Kerst is het filmen of fotograferen aangeraden wanneer je hond of kat zijn of haar cadeau uitpakt. En niet te vergeten. Maak een Selfie met je trouwe vrienden voor de leuke herinnering met zijn allen vast te leggen.

Zoals wij zouden zeggen:

T’is weer BeestFeest!

 

Een echt Kerst met hond en kat!