Een overleden huisdier kan veel pijn met zich meebrengen. Zeker omdat een hond, een kat of eender welk huisdier, meer is dan enkel maar een dier. Jouw overleden huisdier is door alle tijd dat het bij je was, een echt stuk van het gezin geworden. Daarom wil je het verlies van je huisdier dan ook een plaats kunnen geven.

Herinnering aan je overleden huisdier

Na het verlies zal iedereen in het gezin wel even rouwen. Ook voor de kinderen kan het verlies van hen huisdier echt een struikelblok zijn. Zij kunnen dit zelf zeer traumatisch ervaren. Om iedereen hierin wat te helpen kunnen we een gedenksteen of plaatje aanbieden om je overleden huisdier te herdenken.

Een gedenksteen of plaatje, hoe je niet alleen te kopen wanneer je je huisdier begraaft. Ook indien je dit niet zou doen, kan zo een steen of plaatje je helpen om de mooie herinneringen van je trouwe vriend te bewaren.

Deze gedenksteen of plaatjes kan je zowel in je huis of tuin plaatsen, samen met een foto van je huisdier. Zo kan je iedere maal als je hier voorbijkomt, je overleden huisdier herdenken. Ook voor kinderen kan dit een grote hulp zijn om alles een plaats te geven. Want ook voor hen is hen beste vriend niet plots zomaar weg en nergens heen. Een gedenksteen of plaatje kan ook je kind helpen om alles een plaats geven en te verwerken.

 

Bestellen van je gedenksteen of plaatje?

Momenteel hebben wij op BeestFeest enkele gedenkstenen. Deze kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden en zijn daarnaast ook een mooi decoratiestuk. Naast of op de gedenksteen kan je een kaarsje plaatsen en laten branden voor je huisdier.

Vind hier onze gedenkstenen:

Katten gedenksteen

Honden gedenksteen

 

BeestFeest zal in de toekomst ook leuke houten naamplaatjes aanbieden. Ook deze zou je binnen als buiten kunnen plaatsen. Voor echte dieren-en tuinliefhebbers zou dit wel een tof gegeven kunnen zijn wanneer je deze aan een boom timmert bijvoorbeeld. Zo is je trouwe vriend er steeds bij!